Nogomet

Messi: "Favoriti Xavi i Iniesta"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.10.2010.
Messi: "Favoriti Xavi i Iniesta"

Dan nakon što su objavljene nominacije za Zlatnu loptu, Lionel Messi javno je izrazio potporu svojim klupskim kolegama, Andresu Iniesti i Xaviju Hernandezu...

Potpora suigračima iz Barcelone dio je razmišljanja kako ne vjeruje da će sam ponoviti prošlogodišnju uspjeh. Razlog tome vidi u neuspjehu Argentine na Svjetskom prvenstvu.

"Želim da Zlatna lopta ode u ruke nekoga iz naše svlačionice. Jasno je da su Španjolci favoriti, a po menu su najveći upravo Xavi i Iniesta. Andres je zabio u finalu, bio je najbolji igrač Prvenstva iako je ta nagrada pripala Forlanu."

Osim njegova dva suigrača društvo svjetskih prvaka dalo je još tri kandidata: Carlesa Puyola, Daniela Alvesa i Davida Villu. "Mislim da će Svjetsko prvenstvo imati veliku težinu u donošenju konačne odluke."

A podrška Xaviju došla je i iz svlačionice Real Madrida. Njegov reprezentativni kolega Xabi Alonso upravo njega vidi kao favorita, čak i ispred klupskog suigrača Cristiana Ronalda.

"Ako zbrojite sve ono što je napravio na terenu bio je spektakularan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.10.2010. u 00:16
    Svaki ljubitelj nogometa će priznati da si subjektivan i da nisi u pravu. Pusti trofeje, ionako bez Mourinha nebi bilo ništa, a i Milito je zaslužniji za tri trofeja pa ga nema ni na mapi. Uzmi u obzir ko je za svoje ekipe bio prevaga tj. ko je bio ekipi više od koristi, Xavi Barci i repki ili... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 18:58
    Ma dobro iako je to bilo prije skoro dvije godine, još me "boli". Ali osveta stiže ove godine, u to budite sigurni. Neko je ranije napravio dobru usporedbu, Mercedes i Opel. Ipak mislim da je Xavi No1.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 16:48
    Ko je inače bolji , pogledaj utakmicu Real-Barca 2-6, Xavi među ovima što zabiše 6, a Šnajder ili krojač među ovima što zabiše 2. Pogledaj, dobro prati , analiziraj, pa se javi, do tada gore sam ti napisao.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 16:45
    Lezi popij dva andola i pokrij de dobro jorganom da se dobri iznojiš, možda ti se vrati "objektivnost". Kriterij je da je u godinama SP zlatna lopta iz ekipe koja osvoji SP. Vrati se na 2002 i 2006 pa provjeri. Jer stvarno misliš da je Kanavaro bio bolji 2006 od Ronaldinha.Ali ne radi se ni o tome... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • soecc29.10.2010. u 15:20
    Ti ko da si lud, stvarno... Dva koplja iza Xavija? Ti nisi gledao utakmice od Intera ove sezone. Čovjek je osvojio 3 trofeja i repku dogurao milimetar do četvrtog. Uopće ne kanim debatirat koji je od njih dvojice bolji, ali gledajući 2010. godinu, tu nema dvojbe da je Sneijder ispred svih. Svaki... [više na forumu]
    soecc