Nogomet

Ronaldinho ponovno u reprezentaciji

Nikola Vlahović • petak, 29.10.2010.
Ronaldinho ponovno u reprezentaciji
Foto: Sandro Donda

Nakon 18 mjeseci čekanja, Ronaldinho se vratio u nogometnu reprezentaciju Brazila...

Nakon što je propustio Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, Ronaldinho se našao na popisu novog izbornika Mane Menezesa za prijateljsku utakmicu protiv Argentine.

Tako će igrač Milana za svoju reprezentaciju zaigrati nakon godinu i pol dana. Naime, dres Brazila Ronaldinho je zadnji put nosio u travnju prošle godine na utakmici protiv Perua.

Osim Ronaldinha, Menezes je iz Milana pozvao još Thiaga Silvu , Robinha i Pata, a poziv je dobila i mlada zvijezda Santosa Neymar.

Vratari: Victor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Neto (Atletico Paranaense)

Braniči: Daniel Alves (Barcelona), Rafael (Manchester United), Adriano (Barcelona), Andre Santos (Fenerbahče), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Benfica), Alex (Chelsea), Rever (Atletico Mineiro)

Vezni: Lucas (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Jucilei (Corinthians), Douglas (Gremio), Philippe Coutinho (Inter Milan), Ronaldinho (AC Milan), Elias (Corinthians)

Napadači: Robinho, Alexandre Pato (oba AC Milan), Andre (Dynamo Kiev), Neymar (Santos)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 21:52
    Ono što je on igrao prije 3-4 godine je savršenstvo nogometa. Ronaldo i Messi su danas zajedno mala djeca, što je on radio u ta doba, zabijao nezaboravne golove ( ona dva Realu su naravno najdraža), driblao protivničke defanzivce i pravio ih magarcima, izmislio neke nove driblige koji samo rijetki... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 21:08
    Ronaldinho je prošla svršena priča što se tiće profesionalnog nogometa! igrač fantastične tehnike, igrač fantastičnog zdravlja (naime, nikada u karijeri nije imao ozbiljnijih ozljeda), ali igrač sa stravično niskom motivacijom iz koje proizlazi očajno loša fizička sprema, i zbog toga nije u stanju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • dario2329.10.2010. u 19:45
    Grade, tj. uigravaju ekipu za SP 2014. koje će se igrat u Brazilu.
    dario23
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 19:35
    Brazil može sastaviti 5 jakoh reprezentacija, to je velesila... No velesila se lagano ukakila na SP-u pa se gradi jedna nova momčad i zato možda nema nekih iskusnijih tu... NAznam, uglavnom čovjek ima svoju viziju, kod nas je 4 milje izbornika koliko ih je tek u Brazilu... :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2010. u 19:21
    A di je Maicon???
    Obrisan korisnik