Nogomet

Maradona: "Argentina mi je sudbina"

Borna Rupnik • subota, 30.10.2010.
Maradona: "Argentina mi je sudbina"
Foto: EPA

Diego Armando Maradona još je uvijek u potrazi za novim trenerskim angažmanom nakon razlaza s argentinskom reprezentacijom...

Bivši argentinski izbornik Diego Armando Maradona izjavio je engleskim medijima da bi volio doći trenirati u Premiership, iako je svjestan jednog problema u cijeloj priči.

"Da, volio bih raditi u Engleskoj. Tamo ima vrlo dobrih ekipa i sjajnih igrača, a igra se na izvanrednoj razini. Jedini je problem što sve momčadi koje mi se sviđaju u Engleskoj već imaju dobre trenere. Ali ukaže li mi se prilika za važan posao, iskoristit ću je", kaže.

Pritom se distancirao od nagađanja da je bio na popisu kandidata za klupu Aston Ville: "Nisam se nikome nudio, niti je meni netko nešto ponudio".

Ipak, još uvijek nije prebolio svoj odlazak s izborničke funkcije: "Znam da ću se jednog dana vratiti na klupu Argentine. To mi je sudbina i čekam da se ostvari".

"Nepošteno su mi uzeli nacionalnu selekciju. Ne želim razgovarati o tome jer to ne zaslužuje moje riječi, ti ljudi ne zaslužuju moje riječi. Ali Argentina mi nedostaje", završio je Maradona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.10.2010. u 18:24
    Ne znam kakav bi on "važan posao". Treba se prvo dokazati ko trener, a s repkom nije ni sjena trenera bio, samo dobar motivator. A nabrijati nekoga na nacionalni ponos može se u repki, ne baš u klubu...
    Obrisan korisnik