Nogomet

Manuel Pellegrini mijenja Bielsu?

Borna Rupnik • subota, 30.10.2010.
Manuel Pellegrini mijenja Bielsu?
Foto: Nikola Movrić

Čileanska nogometna javnost nestrpljivo iščekuje izbore za novog predsjednika tamošnjeg saveza jer bi to moglo donijeti i promjenu na klupi nacionalne selekcije...

Aktualni predsjednik Čileanskog nogometnog saveza Harold Mayne-Nicholls svoj će novi mandat tražiti 4. studenoga na novim izborima, a protivnik će mu biti Jorge Segovia, koji uživa veliku potporu u čileanskim nogometnim krugovima.

A o rezultatima tih izbora mogao bi ovisiti i posao Marcela Bielse, Argentinca koji tu čileansku reprezentaciju vodi od 2007. godine i koji ju je odveo u osminu finala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Naime, Bielsa čvrsto vjeruje u viziju Mayne-Nichollsa i spreman je napustiti svoju funkciju, a Segovia bi u tom slučaju morao dovesti novog izbornika, a radi se o bivšem treneru Villarreala i Real Madrida, 57-godišnjeg Čileanca koji je trenutačno bez posla.

"Ne uspije li Mayne-Nicholls osigurati novi mandat, Bielsa će napustiti klupu već sljedeći dan. A na njegovo će mjesto stići Manuel Pellegrini", izjavio je čelnik Coquimbo Unida Miguel Bauza, bliski Mayne-Nichollsov suradnik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!