Ostali sportovi

Imperativ ulazak u četvrtfinale Srednjoeuropske lige

Sportnet • ponedjeljak, 29.11.2010.
Imperativ ulazak u četvrtfinale Srednjoeuropske lige

Na Savi nas sutra 30.11.2010 očekuje još jedan zanimljiv stolnoteniski susret. Riječ je o finalu u skupini C Srednjoeuropske lige u kojem će Mladost Iskon odmjeriti snage protiv češkog SKST Hodonin.

Nakon teškog poraza u osmini finala Europskog kupa protiv francuskog kluba CP Lys Lille Metropole, u dvorani na Savi cure Mladost Iskona uz Tamaru Boroš nestrpljivo čekaju susret protiv češke ekipe SKST Hodonin, kako bi se direktno kvalificirale za četvrtfinale Srednjoeuropske lige.

Hodonin je u ovom momentu druga ekipi na ljestvici u skupini C sa samo jednim bodom razlike. Uz standardnu odličnu Kineskinju Shi Dan Česi igraju s reprezentativkom Vachovcovom i kvalitetnim igračicama Matelovom i Horak.

Za Mladost Iskon igraju Tamara Boroš, najbolja igračica prve hrvatske lige Zhou Yue, Mirela Đurak, Mateja Jeger i Mirna Tomić.

Prema renkingu Mladost Iskon slovi kao favorit, ali po izjavima iz redova Češkog klupskog vodstva, oni su uvjereni kako će uzeti pobjedu.

Iz Mladosti Iskona pozivaju sve ljubitelje stolnog tenisa da dođu i podrže domaće djevojke na meču, u utorak, 30.11.2010 u 18.00 sati u Domu Lovro Ratković, sportski park Mladost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!