Zimski sportovi

Vonn: "Mislila sam da vozim odlično"

Borna Rupnik • subota, 04.12.2010.
Vonn: "Mislila sam da vozim odlično"
Foto: Dejan Popek

Maria Riesch pobjednica je prvog ovosezonskog spusta, čime je iznenadila i svoju američku konkurenticu Lindsay Vonn...

Spust u kanadskom Lake Louiseu pripao je njemačkoj skijašici Mariji Riesch, koja je tako onemogućila Lindsay Vonn novo slavlje na stazi koja joj leži.

"Mislim da mi je netko rekao da je Vonn ovdje pobijedila već sedam puta. To je nevjerojatno", rekla je Maria Riesch. "A pobijediti je u spustu, bez obzira o kojem se skijalištu radilo, poseban je doživljaj", dodala je.

No, brzo će uslijediti uzvrat, ističe slavljenica: "Dobro se osjećam i samopouzdana sam. Ali Lindsay će biti vrlo motivirana da mi prvom prilikom vrati. Vidjet ćemo".

Amerikanka je smatrala da je vozila dovoljno dobro za pobjedu, ali rezultat je pokazao drukčije: "Mislila sam da vozim odlično. Nažalost, vidjela sam da nije bilo dostatno za prvo mjesto, ali bit ću sretna i s drugim".

"Osim toga, muči me prehlada, ali vozila sam i u gorem stanju. Nisam uopće osjećala prehladu kao problem", istaknula je Lindsay Vonn.

Treće je mjesto pripalo Austrijanki Elizabeth Görgl: "Sve što zamislila dobro sam i napravila. Skije mi odgovaraju, kao i ova staza. Jako sam zadovoljna rezultatom".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!