Zimski sportovi

Görgl ozlijeđena, Raich i Albrecht bolje

Borna Rupnik • petak, 10.12.2010.
Görgl ozlijeđena, Raich i Albrecht bolje
Foto: Nikola Movrić

Austrijska skijašica Elisabeth Görgl morat će propustiti naredna dva do tri tjedna skijaške sezone, dok su nešto bolje vijesti stigle Benjaminu Raichu i Danielu Albrechtu...

Vlasnica olimpijske bronce u spustu i veleslalom, Elisabeth Görgl, ozlijedila je ligamente koljena i morat će propustiti sljedeća dva ili tri tjedna. Srećom po Austrijanku, njezina ozljeda ne zahtijeva operativni zahvat, a zbog bolova je već bila propustila super-G u Lake Louiseu.

U boljem raspoloženju naredne izazove dočekuje njezin sunarodnjak Benjamin Raich, koji je ovoga tjedna obavio liječničke preglede u Innsbrucku.

"Moramo vidjeti kako će se stvari razvijati, no ne izgleda loše. Moja su leđa sve bolje i nadam se nastupu u Val d'Isereu", rekao je 32-godišnji Raich koji će konačnu odluku u eventualnom startu donijeti nedugo prije same utrke.

Švicarac Daniel Albrecht u međuvremenu je objavio da će propustiti natjecanje u Val d'Isereu kako bi se što bolje pripremio za nastup u Alta Badiji za desetak dana. Posvetit će se treniranju veleslaloma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!