Zimski sportovi

Vonn: "Isplatilo se"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 20.12.2010.
Vonn: "Isplatilo se"
Foto: EPA

Lindsey Vonn u samo je dva dana došla do dvije pobjede te se po prvi put ove sezone domogla vrha ukupnog poretka skijašica. A ujedno je i proglašena sportašicom godine...

U superkombinaciji u Val d'Isereu najbrža je ovoga vikenda bila Amerikanka Lindsey Vonn, koja je istovremeno proglašena i najboljom sportašicom godine po izboru AP-a.

Požalila se, međutim, na vidljivost na stazi: "Svjetlo je bilo slabo, nije se moglo razaznati gdje je snijeg dobar, a gdje ima neravnina. Zato je teže bilo skijašicama koje su kretale kasnije, a ja sam samo pokušala skijati najbolje što mogu".

"I ja sam griješila, ali mislim da sam dobro odradila donji dio staze u prvom dijelu natjecanja. U slalomu sam pokušala biti najbolja na donjem, položenom dijelu staze. I isplatilo se, dan je bio odličan", nastavila je Lindsey Vonn.

O daljoj budućnosti nije željela previše govoriti: "Trenutačno je osjećaj dobar, no zasad se ne opterećujem zbrojem bodova. Pokušavam biti najbolja svaki pojedini dan, previše je još utrka do kraja sezone".

"Ove su mi pobjede važnije zbog morala nego zbog bodova", zaključila je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!