Ostali sportovi

Mladost Iskon u Malinskoj

Sportnet • ponedjeljak, 27.12.2010.
Mladost Iskon u Malinskoj

Mladost Iskon odlučio je posljednje pripreme pred odlučujući meč za ulazak u polufinale Srednjoeuropske lige održati u Malinskoj.

06. siječnja 2011. u Zagrebu igračice Mladost Iskona susresti će se s mađarskim Budaörs koji je u ovom trenutku druga ekipa na ljestvici u Mađarskoj ligi. Uz bivšu europsku prvakinju Zitu Molnar, Mađari igraju s reprezentativkama Pergel i Szvitan, zbog čega odmora za Mladostašice preko blagdana nema.

Po uzoru na velika turistička stolnoteniska središta, kao što je npr. portugalska Madeira, otočani Krka prepoznali su potencijale i ljubav prema stolnom tenisu te se Općina Malinska ponudila i dala na raspolaganje svoje sportske i smještajne kapacitete, najavljujući tako početak dugoročne suradnje sa stolnoteniskim klubom HASTK Mladost Iskon.

Prema izjavi trenera još uvijek aktualnih polufinalistica Europske lige prvakinja, Alena Ivančina, riječ je o velikom pomaku na stolnoteniskoj sceni, jer uz ograničavajuće financije, naši stolnotenisači sve rjeđe imaju priliku za kvalitetne pripreme izvan Zagreba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!