Ostali sportovi

Mladost Iskon u borbi za polufinale

Sportnet • srijeda, 05.01.2011.
Mladost Iskon u borbi za polufinale

U četvrfinalu Srednjoeuropske lige djevojke HASTK Mladost Iskona igraju protiv Budaorsa, prvoplasirane ekipe mađarskog prvenstva.

Nakon početnih priprema u Malinskoj, djevojke su se vratile u Zagreb gdje se održavaju završne pripreme za meč u četvrtak 6. siječnja 2011. godine.

Za ekipu Budaorsa nastupaju bivše reprezentativke Mađarske, Zita Molnar i Krisztina Szvitan, aktualna mađarska reprezentativka Szandra Pergel i reprezentativka Srbije Ema Rečko.

Mladostašice će nastupiti u sastavu: Tamara Boroš, koja je 32. igračica Europe, kineskinja Zhou Yue, Mirela Đurak i mlade snage Mateja Jeger i Mirna Tomić.

Posebnost ovog meča čini dugogodišnje poznanstvo Tamare Boroš sa bivšim suigračicama iz Statisztike, Szandrom Pergel i Zitom Molnar. Zajedno su osvojile mnogo prvenstava Mađarske i bile u završnicama Lige prvakinja, današnjeg Europskog kupa.

Meč garantira dobre i uzbudljive igre te Vas stoga pozivamo da dođete i podržite naše djevojke, 6. siječnja 2011. s početkom u 18:00 sati u Domu Lovro Ratković, sportski park Mladost. Ulaz je besplatan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!