Zimski sportovi

Kostelić: "Jedva čekam početak"

Mirza Seferagić • srijeda, 05.01.2011.
Kostelić: "Jedva čekam početak"
Foto: Dejan Popek

Ivica Kostelić će u sutrašnjoj utrci startati s brojem 4 i kaže da je zadovoljan te da jedva čeka početak utrke. A Manfred Moelgg se nada pobjedničkom postolju.

Ivica Kostelić je u odličnoj formi, a nakon izvlačenja startnih brojeva rekao je kako jedva čeka početak utrke: "Na Sljemenu smo zadnji put skijali 29. prosinca pretprošle godine kada uvjeti nisu bili nalik sadašnjima. Podloga je sada kompaktnija i još je uvijek riječ o istoj stazi. Zadovoljan sam s izvučenim brojem i jedva čekam početak utrke".

Manfred Moelgg se, pak, nada dobrom rezultatu i postolju: "U posljednje sam vrijeme u jako dobroj formi, pa se nadam postolju s razlogom. Utrka na Sljemenu je zaista priča za sebe, a nadam se da mi nitko neće zamjeriti kad kažem da je Schladming blijeda kopija Zagreba".

Moelgg se nada velikom broju navijača jer kaže kako oni uvijek izvuku najbolje od njega: "Znam da je puno Hrvata otišlo na skijanje u Italiju, ali nadam se da ih ipak nije otišlo previše jer ih trebam uz stazu. Uz njih uvijek izvučem maksimum iz sebe".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.01.2011. u 01:11
    kad nismo uspjeli dobit snježnu kraljicu...oćemi snježnog kralja!!! IDEMO IVICAAAA
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.01.2011. u 01:00
    Šta bi Mamić reko:Ajmooooooo!!!!!!
    Obrisan korisnik