Rukomet

Rivera: "Ponoviti uspjeh nogometaša"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.01.2011.
Rivera: "Ponoviti uspjeh nogometaša"
Foto: Bruno Karadža

Izbornik španjolske rukometne reprezentacije, Valero Rivera, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Švedsku nada se nizu dobrih rezultata i eventualnom ponavljanju uspjeha svojih nogometnih kolega...

Iako se pred Španjolskom nalaze nastupi u skupini A u kojoj su se, između ostalih, smjestile i Francuska te Njemačka, Rivera je optimističan na izglede svoje vrste.

"Moja je želja da ponovimo uspjeh nogometne reprezentacije. Cilj nam je plasman u polufinale i kvalificiranje na Olimpijske igre, ali u meni živi san dolaska na najvažnije mjesto na postolju."

Legendarni trener Barcelone rekao je kako je zadovoljan načinom na koji se momčad priprema i dodao kako su svi skupa optimistična pogleda na buduća događanja.

"Testiramo 6-0 obranu, ali ono što je najvažnije je da se za svaku utakmicu pripremamo jednako. Maksimalno smo ozbiljni bez obzira tko se nalazi s druge strane parketa."

U istom razgovoru dodao je kako je Iker Romero zaradio lakšu ozljedu u četvrtak, ali i da u uganutom zglobu osjeća sve manju bol i napetost. Navijačima je poručio kako Romero nema namjere odustati od punog opterećenja na treninzima i kako je u svrhu dobrog rezultata spreman izdržati i veću bol.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.01.2011. u 13:14
    kad vidim one mišiće na karabatiću sledim se.. frajer je baš ŽIVOTINJA!! puca od snage.. mislim da će ipak oni obraniti naslov..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2011. u 23:51
    imam neki feeling da će na ovom prvenstvu biti ''rusvaja''!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2011. u 19:00
    francuzima krajnji doseg polufinale....zapamtite šta vam kažem!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.01.2011. u 17:22
    Malo morgen,jako daleko su oni od njihove nog.repke.Što se tiče rukometnih rep.imaju najmanje 3 reprezentacije koje su bolji od njih, i još 4-5 koje su ravnoipravne sa njima i koje ih mogu dobiti bez problema!!
    Obrisan korisnik