Rukomet

Romero: "Cilj je polufinale"

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.01.2011.
Romero: "Cilj je polufinale"
Foto: Bruno Karadža

Iako je izbornik Španjolske Valero Rivera prije nekoliko dana priznao kako mu je na nadolazećem Svjetskom prvenstvu želja osvajanje zlatne medalje, igrač Barcelone Iker Romero nešto je oprezniji te sebe i suigrače vidi među prve četiri reprezentacije...

Svjetsko prvenstvo za Španjolsku će započeti u petak susretom protiv Bahreina, no nitko u okupljenom kadru ne bježi od činjenice da je riječ o vrlo teškoj skupini.

"Završiti Prvenstvo među prve četiri momčadi znači ispisati si pozivnicu za Olimpijske igre 2012. godine i to je ono po što mi idemo", započeo je najavu SP-a lijevi vanjski Barcelone te dodao:

"Skupina u kojoj se nalazimo je teška i komplicirana, ali prolazak je nešto što moramo ostvariti. Već protiv Tunisa nas očekuje utakmica u kojoj ćemo morati biti maksimalno raspoloženi i koncentrirani, protiv Bahreina ne bismo smjeli imati problema."

Spomenuti uvodni susret zbog ozljede gležnja Romero bi ipak mogao propustiti, no za ostatak Prvenstva nije upitan. Ozljedu je zaradio 5. siječnja, a bol je svakim danom sve manja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric12.01.2011. u 10:25
    A mi cemo biti skromni i pokazati kolko vrijedimo na terenu...
    matbaric