Rukomet

Egipćani u Švedsku entuzijastični

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.01.2011.
Egipćani u Švedsku entuzijastični
Foto: Axel Heimken

U skupini A rukometnog Svjetskog prvenstva u Švedskoj mjesto su pronašle europske velesile Francuska, Njemačka i Španjolska te nacionalne vrste Bahreina, Tunisa i Egipta. Rukometaši potonje reprezentacije otputovali su na mjesto održavanja natjecanja, nakon odrađenih priprema u Španjolskoj...

Tamo su Egipćani odigrali tri test susreta, a mnogi stručnjaci ovoga sporta složni su s time da je kadar Uwea Lommela napravio pozitivne pomake u svojoj igri.

"Odlučio sam na ovim utakmicama odmoriti svoje najbolje pojedince, a priliku koju su mlađi igrači dobili vrlo dobro je iskorištena. Zbog njihove igre i oni i ja smo puni entuzijazma", pohvalio je Lommel svoje izabranike pred sam let u Švedsku.

"Iako smo u posljednjem susretu od Španjolske izgubili s 37:21 pokazali smo se u pozitivnom svjetlu. Naš je europski protivnik ipak daleko jači i iskusniji."

U spomenutom društvu, a imajući na umu kako u drugu fazu Prvenstva prolaze samo prve tri reprezentacije, cilj Egipta bit će osvajanje četvrte pozicije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!