Rukomet

"Jurišali smo zbog velike želje"

Ivana Strahija • petak, 14.01.2011.
"Jurišali smo zbog velike želje"
Foto: Dario Dodić

Blaženko Lacković priča o tome kako je on vidio utakmicu Hrvata i Rumunja te na kojim će stvarima naša reprezentacija raditi u danu predaha.

Prvo se Lacković posvetio početku utakmice i rekao: "Prvi dio svakako loša realizacija, to naš je koštalo rezultata i malo nas je bacilo unazad. Mislim da smo u utakmicu ušli dobro, ali smo puno htjeli i mislim da smo zbog toga griješili. Zbog velike želje nismo bili koncentrirani i jednostavno smo jurišali na gol, bez prave akcije i izrađenog šuta."

Nakon prvog poluvremena koje nije bilo na razini koja se očekuje od Hrvatske, naši reprezentativci nisu očajavali, objašnjava Lac: "Gubili jesmo prvo poluvrijeme, ali mogu reći da smo u svlačionici znali da je drugo poluvrijeme naše. Tako je i bilo. Napad je bio pametan, obrana je bila gusta i na kraju smo zasluženo pobijedili."

Slijedi dan odmora, kojeg će Hrvati ipak provesti - radno: "Subotu ćemo sigurno koristiti za analizu i za odmor. Te dvije lakše utakmice pokušat ćemo iskoristiti da se dodatno uigramo, posebno u detaljima, polukontri i kontri, brzom centru, povratku u obranu... Također moramo malo raditi na realizaciji, što nam je možda nedostajalo na utakmici protiv Rumunja", kaže Lacković.

Za daljnji uspjeh nužno je: "Trebamo dignuti samopouzdanje i ritam, da do utakmica s Danskom i Srbijom, nama najvažnijima, sve bude super", misli Lacković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.01.2011. u 01:21
    taman sad slijede dvije laganice za uštimavanje
    Obrisan korisnik