Rukomet

Duvnjak prijavljen za Alžir!

Ivana Strahija • subota, 15.01.2011.
Duvnjak prijavljen za Alžir!
Foto: Davor Sajko

Slavko Goluža je na spisak igrača za sutrašnji susret protiv Alžira dodao ime Domagoja Duvnjaka.

Iz Švedske je stigla dobra vijest, da je Domagoj Duvnjak prijavljen za utakmicu protiv Alžira, koja se igra sutra od 20 sati.

Ova je vijest stigla sasvim neočekivano, jer je još jutros liječnik reprezentacije, dr. Miškulin, kazao: "Domagoj je puno pokretniji, naravno, preskočit će trening, ali će početi s laganim istezanjem i ide na bolje. Vjerujem da ćemo uskoro krenuti i s opterećenjem."

Čini se međutim da je Duvnjakov oporavak krenuo i bolje no što se itko nadao, a izbornik Slavko Goluža je objasnio: "U dogovoru sa zdravstvenom ekipom i sa samim Domagojem, koji se odlično osjeća, odlučili smo ga prijaviti kao 16. igrača. Koliko ćemo ga koristiti, o tom po tom, najvažnije je da je on spreman i da što prije otkloni strah u glavi, ako ga ima. Nemam ga u planu koristiti, osim ako se ne dogodi nešto neplanski."

Podsjetimo, Duvnjak se ozlijedio u četvrtak na posljednjem treningu pred utakmicu s Rumunjskom. Dogodilo se to kad je dodavao loptu Voriju, a leđa su mu se odjednom ukočila. Iako se u prvi mah naš reprezentativac prestrašio, brzom intervencijom liječničke službe koja prati našu reprezentaciju administrirana mu je terapija, te je bol uskoro popustila, a već je dan kasnije Duvnjak bio u potpunosti pokretan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric17.01.2011. u 08:36
    Nek odmara jos trebat ce nam posle, Balic je nezamjeniv, Cupiceva recenica stvarno stoji, bolje da se ozljede 5 igaraca nego Balic. Svaka cast maestro.
    matbaric
  • Obrisan korisnik16.01.2011. u 01:39
    ovo je lipo čut! dat mu koju minutu, koliko mu leđa dopuste, čisto da osjeti parket i loptu, pošto tenzija oko rezultata ne bi smjelo biti!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.01.2011. u 22:46
    super,odlična zamjena za čarobnjaka Balića!!
    Obrisan korisnik