Ostali sportovi

Puljankama dramatična završnica

Igor Dragozetić • nedjelja, 04.03.2001.

U međusobnom susretu između Rijeka Kvarner banke i Istarske banke Pula bolje su bile igračice Pule koje su pobijedile rezultatom 2:3 u setovima.Rijeka je pomalo opušteno ušla u meč s obzirom da je pozicija za doigravanje osigurana. S druge strane gostujućoj momčadi iz Istre svaki je bod bitan.

Krenule su Puljanke odlično i osvojile prvi set rezultatom 22:25. Zatim se bude igračice Rijeka Kvarner banke, te rješavaju slijedeća dva seta u svoju korist (25:16, 25:17). Kada se već mislilo da bodovi ostaju u Rijeci gošće pronalaze dodatnu snagu i pobjedom u četvrtom setu 23:25, dovode susret do napete završnice.

Posljednji set se igrao pred prepunim gledalištem koje je očekivalo početak košarkaškog susreta između Sava osiguranja i Zadra. Puljanke su došle do tri meč lopte, ali domaća momčad se primakla na samo jedan poen razlike 13:14. I tada je sudac, uz opće neodobravanje gledališta, presudio svirajući "pecanje" riječkog bloka u mrežu.

Ova utakmica je još jednom pokazala da Istarska banka Pula ima rješenja za igru Riječanki. Njihovi su međusobni susreti oduvijek bili vrlo kvalitetni što se pokazalo i ovaj put. Pitanje je samo da li su Riječanke ušle sa 100% mogućnosti u ovaj susret i da li su se možda prerano radovale pobjedi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!