Rukomet

Ninčević: "Australiju treba odraditi"

Ivana Strahija • ponedjeljak, 17.01.2011.
Ninčević: "Australiju treba odraditi"
Foto: Dario Dodić

Ivan Ninčević i Marin Šego nisu u toliko u prvom planu, ali su zadovoljni do sad dobivenim prilikama. Pričaju o utakmici s Alžirom i onom što reprezentaciju očekuje u nastavku natjecanja.

U utakmici protiv Alžira Ivan Ninčević je postigao svoja prva dva pogotka na Prvenstvu. Ukupno je do sada u dvije utakmice odradio 26 minuta: "Presretan sam pogocima, ali i pobjedama koje smo do sad upisali", rekao je.

Nakon utakmice s Alžirom je rekao: "Dva su boda najvažnija. Namučili se jesmo u prvom poluvremenu, no čim smo pokazali da znamo igrati i stisnuli Alžirce, zasluženo smo pobijedili." Drugi hrvatski vratar Marin Šego se nadovezao: "Trebalo nam je dosta da se zagrijemo. Kad smo se posložili, totalno smo deklasirali Alžir."

Šego je do sada dobio 10 minuta pred hrvatskim golom, o čemu kaže: "Maloprije smo se šalili, bilo je kratko ali slatko. Zadovoljan sam." U tih 10 minuta Šego je obranio tri od 12 šuteva, dok prvi vratar, Mirko Alilović, ima 21/48 odnosno 43 posto učinkovitosti. O svom kolegi pred hrvatskom mrežom Šego kaže: "Alilović zbilja super brani, a ja se nadam da će doći i moje minute, da mu malo pomognem. Želja mi je da se nadopunjujemo, to je najvažnija stvar. na taj način možemo držati visoku razinu obrana."

Sljedeća je utakmica za Hrvatsku opet protiv ne baš izazovnog protivnika, Australaca. Ninčević kaže: "Australiju samo treba odraditi, paziti da se nitko ne ozlijedi i čekati iduću utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric17.01.2011. u 08:35
    Štrleka malo stalo pa usao Nincevic i jako dobro odigrao... Zabio onaj teski sut u dalji kut...
    matbaric