Rukomet

Goluža: "Neriješeno zasluženo"

Ivana Strahija • srijeda, 19.01.2011.
Goluža: "Neriješeno zasluženo"
Foto: Dario Dodić

Prve reakcije Ivana Balića i izbornika Slavka Goluže nakon utakmice između Hrvatske i Srbije bile su da je po bod svakome sasvim realan...

Izbornik Slavko Goluža je par minuta nakon utakmice HRT-u rekao. "Kad se u obzir uzme cijela utakmica, neriješeno je sasvim zasluženo."

Tome je dodao: "Imali smo mi +2 ali smo i gubili toliko. Svakako, imali smo priliku za pobjedu, ali smo je prokockali. Problem je bio u tome što smo forsirali šuteve, a Srbi su to vidjeli. Primali smo olako golove, a za ovakvu utakmicu smo imali previše tehničkih grešaka".

Koliko će teško biti u četvrtak protiv Danske? "Mi sutra idemo pobijediti, mislim da možemo. Igrači se sada moraju odmoriti. Neće nam biti lako, Danci danas igraju protiv Alžira, dakle lakšu utakmicu, a jučer su imali slobodan dan. No, moramo pobijediti."

Ivano Balić je kao problem izdvojio: "Srbi igraju tu agresivnu 6-0 obranu, izlaze na devet metara, ima puno kontakta i čupanja. Imali smo probleme i u napadu i u obrani, na kraju trebamo biti zadovoljni bodom."

Hrvatski rukometni virtuoz je posebno o hrvatskoj obrani rekao: "Malo je bila preotvorena, puštali smo šutiranje sa sredine terena, baš ono što smo se dogovorili da moramo zatvoriti."

Što sutra? "Treba ispraviti te greške od danas. Danci puno rotiraju, drže ritam svih 60 minuta, a najveća su im snaga kontra i polukontra", kaže Balić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.01.2011. u 20:18
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.01.2011. u 20:18
    hahahahaahaha Zdravko mamić je idiot a ti si mu jako jako blizu
    Obrisan korisnik
  • bozidar7819.01.2011. u 20:15
    Ovom utakmicom Goluža je dokazao da nije dorastao, izgubio se posve u drugom poluvremenu.- Gdje je izgubio na klupi Buntića pored onakvog panja s brojem 8-Vuković do ove utakmice naš najbolji strijelac, priliku dobio na kapaljku-Panj nije morao odigrat čitavu utakmicu na desnom vanjskom-Alilović... [više na forumu]
    bozidar78
  • Obrisan korisnik19.01.2011. u 20:11
    remizirat od srba. divno, poeticki. mislim da jedino boli sto je to u rukometu. hrvatskom nacionalnom ponosu. jeboga, srbi su odigrali dobru tekmu. al to je tekma. igraci to kuze, jednog dana ce i nacije to skuzit.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.01.2011. u 20:06
    sve to je. al remizirat od srba to boli. remizirat tako da ti kopljar igra cilu utakmicu a vidi se da je očajan. pa to nije uredu
    Obrisan korisnik