Rukomet

Brand: "Trebao nam je ovakav nastup"

Mario Glasnović • petak, 21.01.2011.
Brand: "Trebao nam je ovakav nastup"
Foto: EPA

Njemački izbornik, Heiner Brand, izrazio je zadovoljstvo igrom svojih igrača nakon pobjede protiv Tunisa. Nijemci su ovom pobjedom osigurali prolaz u daljnju fazu natjecanja.

"Od prve minute se vidjelo da igrači žele pobjedu. U početku smo imali nekoliko problema u obrani, al smo se ipak poboljšali. Igrači su uživali u drugome poluvremenu, a to me čini jako sretnim", izjavio je Brand

Njemački izbornik rekao je da su igrači trebali ovakvu utakmicu da bi se što bolje pripremili za nastavak prvenstva: "Ovakav nastup nam je bio potreban nakon loše igre protiv Francuske. Puni smo samopouzdanja i dat ćemo sve od sebe da bismo ostvarili što bolji plasman u nastavku natjecanja."

Osim Branda, zadovoljan je bio i jedan od najboljih njemačkih igrača na Prvenstvu, vratar Johannes Bitter: "Zasluženo smo pobijedili, u oba poluvremena smo bili bolji" , rekao je njemački čuvar mreže. " Znali smo da ćemo dobro odigrati ako obrana bude funkcionirala, bili smo uvjereni da ćemo slaviti u ovome dvoboju", otkrio je za medije 31-godišnji vratar HSV-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!