Rukomet

Austrijanci razočarani porazom

Maj Gašparac • petak, 21.01.2011.
Austrijanci razočarani porazom
Foto: EPA

Reprezentacija Austrije poražena je od Mađarske rezultatom 32:30, a nakon utakmice izbornik austrijske reprezentacije Magnus Andersson te igrači Viktor Szilágyi i Bernd Friede izjavili su kako su razočarani porazom.

Iako su reprezentativci Austrije veći dio utakmice ravnopravno parirali Mađarima, te su čak u jednom trenutku imali i prednost od četiri pogotka, Mađari su u završetku utakmice iskoristili neopreznosti u igri austrijske reprezentacije i odnijeli pobjedu.

"Napravili smo nekoliko grešaka u odlučujućim trenucima utakmice", komentirao je nakon utakmice austrijski izbornik Magnus Andersson.

"Danas smo odigrali 50 minuta vrlo dobro, no za pobjedu protiv kvalitetnih momčadi potrebno je na visokoj razini odigrati cijelu utakmicu", izjavio je austrijski izbornik koji razloge za poraz nalazi u dekoncentraciji svoje momčadi: "Ukoliko momčad nije koncentrirana cijelu utakmicu, stečena prednost može se vrlo brzo ispustiti. To se nama večeras i dogodilo."

"Mađarska nas je iznenadila svojom obranom na koju se nismo uspjeli prilagoditi", priznao je kapetan austrijske reprezentacije i najbolji strijelac utakmice Viktor Szilágyi. "Šteta što je ovako završilo jer smatram da smo mogli ostvariti bolji rezultat", zaključio je.

"U susret smo ušli s ciljem da pokušamo parirati momčadi svjetske klase, što nam je i uspijevalo velik dio utakmice", otkrio je Bernd Friede koji je također razočaran zbog poraza: "Šteta što nismo uspjeli izdržati svih 60 minuta."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric21.01.2011. u 12:01
    Dobro cudno da nisu njima krivi suci
    matbaric