Rukomet

Wenta: "To sve jednostavno nije fer"

Borna Rupnik • petak, 21.01.2011.
Wenta: "To sve jednostavno nije fer"
Foto: EPA

Šveđani su uspjeli u svojoj namjeri da poraz protiv Argentine iskupe pobjedom protiv Poljske te su stekli novu dozu samopouzdanja, poručuje Kim Andersson, a u poljskom su taboru izrazito nezadovoljni - suđenjem...

Domaći su rukometaši opet "u milosti" svoje javnosti. Uspjeli su nadjačati Poljake (24:21) i prenijeti dva boda u drugi krug natjecanja te vjeruju da mogu nastaviti pružati dobre igre koje će im donijeti i dobre rezultate.

"Kada zaigramo na pravoj, vrhunskoj razini, postajemo vrlo opasni. I sada smo si obećali da ćemo ovakvu strast pokazivati na svakoj utakmici", izjavio je poslije slavlja nad izabranicima Bogdana Wente jedan od najraspoloženijih Šveđana, Kim Andersson.

"Dobro se borimo. Na parketu ima mnogo raznih, čvrstih obračuna, pa ne igramo protiv juniora na Svjetskom prvenstvu", dodao je zadovoljni Andersson.

Raspoloženje je s druge strane bilo osjetno tmurnije, a Wenta je imao štošta za reći na račun njemačkog sudačkog para.

"Ponekad su nam sudili isključenja bez da smo uopće napravili prekršaj. Jednom se prilikom švedski igrač poskliznuo i pao, a naš je čovjek morao na dvije minute van terena. Siodmiak nije ni taknuo Šveđanina, a zaradio je ključno isključenje", požalio se.

"Štoviše, Šveđani su se radovali na klupi i tapšali po ramenu od veselja kada je Jaszka glavom udario u reklamu nakon što ga je protivnički igrač odgurnuo. Ma to sve jednostavno nije fer", zaključio je Bogdan Wenta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov21.01.2011. u 16:55
    ma svi seru- poostalo je normalno nakon svakog poraza srat po sucima!
    irilov
  • matbaric21.01.2011. u 14:42
    "Štoviše, Šveđani su se radovali na klupi i tapšali po ramenu od veselja kada je Jaszka glavom udario u reklamu nakon što ga je protivnički igrač odgurnuo. Ma to sve jednostavno nije fer."ovo niti necu komentirati, nadam se da nisu tapsali nakon sto je ovaj poljak odletio u reklamu, ako jesu nek se... [više na forumu]
    matbaric
  • matbaric21.01.2011. u 14:41
    Evo ti tajfuna zvan suci vec sada u grupi, ali moramo priznati da smo to vec svi ocekivali.
    matbaric
  • Obrisan korisnik21.01.2011. u 13:12
    zivio
    Obrisan korisnik
  • domba5721.01.2011. u 12:39
    naši ako su pravi a znam da su uvijek sve bolji što se bliži kraj ne bi trebali imati problema s argentinciam, od šveđana smo bolji samo je pitanje sudaca ako bude donekle ravnopravno suđenje dobivamo a poljaci nam leže tako da idemo u polufinale :)
    domba57