Rukomet

Mocsai: "Čekaju nas velike utakmice"

Maj Gašparac • petak, 21.01.2011.
Mocsai: "Čekaju nas velike utakmice"
Foto: EPA

Reprezentacija Mađarske svladala je, u posljednjem kolu odigranom u skupini B, Austriju te se, s osam osvojenih bodova, kvalificirala u sljedeću fazu natjecanja. Tamo ju očekuju susreti s reprezentacijama Španjolske, Njemačke i Francuske.

Iako je pobijedila, reprezentacija Mađarske u susretu s Austrijom pokazala je slabosti u svojoj igri, a svjestan je toga i mađarski izbornik Lajos Mocsai.

"Viktor Szilagy nam je zadavao puno problema, no to smo i očekivali jer se radi o vrhunskom igraču", komentirao je nastup najboljeg strijelca utakmice mađarski stručnjak.

"Trebali smo kvalitetnije odigrati obranu, tako bi lakše pobijedili", izjavio je nakon utakmice Moscai koji smatra da njegova momčad sljedeće utakmice mora odigrati bolje nego što je to bio slučaj u susretu protiv Austrije: "Moramo analizirati ovu utakmicu i raditi na ispravljanju pogrešaka. Trebamo poboljšati svoju igru ukoliko se želimo kvalificirati u polufinale."

"U drugoj fazi natjecanja igrat ćemo protiv Španjolske, Francuske i Njemačke. Očekuju nas velike utakmice protiv vrhunskih momčadi", komentirao je Moscai i najavio susret protiv Francuske: "Već se u subotu susrećemo s najjačom momčadi na svijetu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!