Rukomet

"I mi smo ljudi"

Martina Oštrić • nedjelja, 23.01.2011.
"I mi smo ljudi"
Foto: Nikola Movrić

Reprezentacija Danske i dalje je nezaustavljiva. Pobjeda nad Poljskom čuva im stopostotni učinak na Svjetskom prvenstvu, a s nova dva boda samo im čudo može odnijeti polufinale...

Danski izbornik Ulrik Wilbek odahnuo je nakon sučevog zvižduka koji je označio kraj utakmice s Poljskom. Poljaci su naime bili na korak do izjednačenja, no srećom po Dance, uspjeli su sačuvati pogodak prednosti, te tako doći do dva nova boda.

"Drugo poluvrijeme naše je najgore poluvrijeme na ovom Svjetskom prvenstvu", požalio se Wilbek novinarima nakon utakmice te dodao: "U drugom se dijelu vidjelo da smo i mi ljudi, a to je zdravo jer ne vjerujem da smo apsolutno nepobjedivi". Naglasio je pak kako je njima ovo vrlo važna pobjeda.

"U nedjelju nam je sasvim dovoljan i bod protiv Argentine", kazao je te upozorio kako je njihov sljedeći protivnik iznenađenje prvenstva, te da ih se ne smije podcijeniti. "Iz utakmice protiv Švedske su prenijeli dva boda".

Naglasio je kako je njegova momčad vrlo umorna, te ih je tijekom susreta pokušao odmoriti. I Hansen i Boesen su vrlo umorni, pa su priliku dobili neki drugi igrači, no za polufinale će svi biti spremni".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.01.2011. u 15:18
    Ja bi baš volio da odigrate na bod protiv Argentine, pa da vas oni pobijede sa jedan razlike i onda da naletite na šveđane uz dovoljnu naklonost sudaca da se na kraju borite za 5 mjesto
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.01.2011. u 13:27
    ovog albino seratora ne mogu vidjeti......užasno me živcira. nadam se da se ponovo vidimo u finalu....pa ako goluži neke stvari dođu iz guzice u glavu, da vam 'objasnimo' neke stvari!
    Obrisan korisnik
  • matbaric23.01.2011. u 09:30
    Posto vam je dovoljan i bod, a volite biti "matematicari" najbolje je da odigrate na bod i tocan broj golova pa da budete sigurni. Steta sto tekma nije trajala jos par minuta da ih poljaci zgaze jer su to zasluzili.
    matbaric