Rukomet

Hrvatska rastužila Anderssona

Mihaela Bradovski • utorak, 25.01.2011.
Hrvatska rastužila Anderssona
Foto: Kristijan Komarica

Iako je Švedska osigurala borbu za medalju na Svjetskom prvenstvu pred domaćim tribinama, nakon susreta s Hrvatskom odlična atmosfera ipak je narušena. U završnici Prvenstva domaćini će morati zaigrati bez Kima Anderssona...

Umjesto dvoboja za koje su Šveđani živjeli, Andersson će se u srijedu otići pod nož. "Kima u srijedu čeka operacija kojom će se srediti ovaj prijelom prsta. Nakon toga čeka ga oko šest tjedana oporavka", najavio je liječnik reprezentacije Linden.

Sam je Andersson priznao kako mu se u prvi trenutak ozljeda nije činila teže naravi. "Sjećam se da je bila akcija šest na pet, šutirao sam i pogodio u njihov braniča. Zaboljelo me, ali sam igrao još minutu. Na klupi smo ohladili prst i vratio sam se na teren, ali mi je nakon nekog vremena bilo sve teže micati s njim. Čak sam i tada bio u uvjerenju kako je tek iščašen."

Kielov desni vanjski u ponedjeljak je završio na slikanju napuknutog prsta. "Cijeli sam dan proveo uvjeravajući sebe kako nije riječ o težoj ozljedi. No kada sam vidio sliku bilo mi je sve jasno. Ovo je jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri."

Ipak, posljednje susrete provest će uz svoju momčad. "Bio sam s dečkima čitavo ovo vrijeme i bit ću i dalje. Želim doprinijeti koliko mogu, makar navijajući. A vjerujem kako će tako biti lakše i meni, ali i ostatku kadra."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!