Rukomet

Stefansson: "Ne želimo opet razočarati"

Mihaela Bradovski • utorak, 25.01.2011.
Stefansson: "Ne želimo opet razočarati"
Foto: Axel Heimken

Islandski niz pobjeda završio je s početkom drugog kruga. Nakon Njemačke bolja od sastava Gudmundura Gudmundssona bila je i Španjolska, a nakon što je u posljednjem susretu dana Francuska upisala novu pobjedu Islanđani su ostali bez izgleda za plasman u polufinale...

Nakon prospavane noći, a uoči susreta s aktualnim prvacima koji je trebao biti poslastica skupine I, izbornik Islanda i dalje nije mogao sakriti razočaranje.

"Još jednom sam ostao razočaran našom izvedbom. Jednostavno nismo igrali dovoljno dobro da bi upisali pobjedu. Nismo bili na razini ranijih susreta. Predugo je trajalo konsolidiranje naših redova. Dok smo mi pokušavali sabrati glave Španjolci su došli do razlike."

Iako je Island i uoči Prvenstva, a posebno nakon prvoga kruga kotirao visoko u utrci za medalje, polufinalni će okršaji proći bez njega. Umjesto toga, pred Gudmundssonom i društvom je borba za Olimpijske igre.

Nezadovoljan posljednjim susretima je i Olafur Stefansson. "Još uvijek imamo priliku postići nešto pozitivno. Nema sumnje da nam put do željene pozicije neće biti lagan, u konkurenciji su sve jake momčadi, no u nama još uvijek ima snage i ne želimo ponovno razočarati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!