Rukomet

Brand: "Nismo išli do svog limita"

Mihaela Bradovski • utorak, 25.01.2011.
Brand: "Nismo išli do svog limita"
Foto: Nikola Movrić

Njemačka je nakon pobjede nad Islandom imala lijepu priliku popraviti dio dojma nakon što je u drugu fazu prošla bez prenesenog boda. No Mađari su za dva pogotka bili uspješniji i ostavili Heinera Branda u razočaranju...

Iako je izbornik Njemačke uoči jučerašnjeg dvoboja pokušao zadržati optimizam, odmor između dva poluvremena donio mu je otrježnjenje.

"U njihovim sam očima vidio nedostatak bilo kakvog entuzijazma. Bez tog sastojka porazi ne ginu ni najjačim sastavima. Ne mogu pobjeći od dojma da smo mogli više iako postignuti rezultati jasno govore kako su drugi bolji. A opet, žalit ću jer se nismo tjerali do naših limita", iskren je bio Brand.

Spomenutog entuzijazma manjka i pred završni susret skupine s Norveškom. Ipak: "U našoj rezervi trebalo bi biti dovoljno snage da pobijedimo u ovoj utakmici", mišljenja je vratar Johannes Bitter.

Jučerašnji poraz donio je preispitivanje unutar njemačke svlačionice, no jedan od rijetkih koji je javno priznao izostanak srčanosti bio je Dominik Klein. "Vjerujte mi, nema pojedinca u svlačionici koji po glavi ne vrti pitanje - zbog čeka nismo išli do svog maksimuma. I ne odnosi se to samo na susret s Mađarskom. Isto nam je radilo probleme tokom čitavog prvenstva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric25.01.2011. u 15:22
    Dobre su ove fore sa Sukercinom....
    matbaric
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 13:09
    svaka drzava ima svoj brand kod nas je to šuki
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 13:02
    Ja mislio nesto o Sukeru
    Obrisan korisnik