Rukomet

"Ekipa je složna, dat će sve od sebe"

Ivana Strahija • utorak, 25.01.2011.
"Ekipa je složna, dat će sve od sebe"
Foto: Dario Dodić

U dijelu medija je danas izašla neistinita informacija da su se u jučerašnjem izlasku u grad hrvatski rukometaši nedolično ponašali. Izbornik i kapetan komentiraju stvarno stanje.

Na optužbe dijela medija za nedolično ponašanje izbornik Slavko Goluža odgovara: "Odgovorno tvrdim da to nije istina. Mi smo sinoć svi zajedno nakon večere izašli u šetnju, prošetali smo pola sata, stali smo, popili piće u jednom kafiću. Ostali smo 15-tak minuta i oko 23,15 smo otišli na počinak. Takav je bio dogovor. A i jutros smo zajedno prošetali, popili smo kavu, znači, sasvim normalno druženje svih igrača i stručnog stožera."

Kako su onda takve informacije stigle do hrvatskih novina? "Tu informaciju prenijeli su poljski novinari, koji su se tamo zatekli. To je širenje dezinformacija, unosi se nemir u ekipu pred ovako važnu utakmicu."

Hrvatski rukometaši su, uvjerava Goluža, posve posvećeni današnjem srazu s Poljacima: "Mogu samo reći da je ekipa kompaktna, da je složna i da želi dati sve od sebe."

Kapetan Kauboja Igor Vori pak je kazao: "Mislim da na žalost nakon neuspjeha svi traže dlaku u jajetu. Otišli smo u normalnu šetnju, popili svatko po piće, to nije sramota. Nije bilo opijanja i pušenja, tim više što je pušenje u švedskim kafićima zabranjeno. To je dokaz da se radi o laži koju je netko izmislio."

"Ja u tome vidim jedino pumpanje tiraže kroz neistine. Mi se nemamo što pravdati, skrivati ili lagati. Ta je šetnja i to druženje poslužilo za razgovor, za svojevrsni 'team-building'", kazao je kapetan reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 22:38
    belizar ima li koji tvoj komentar koji daje potporu momcima???pa dopizdio si i bogu i vragu rekao bih...tvoji komentari su konstantno destruktivni....pa svi mi znamo da je goluza debil i da su on i gobac glavni krivci za ovaj rezultat...raspravili smo to odmah, al sta vrijedi kada ovako nemamo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 15:48
    Uz momke kad je najpotrebnije! Danas je takav slučaj, pa zato trebamo stati uz njih, bez obzira na to što su nas teško razočarali, jer ipak vjerujem da imaju pravo na jedno loše natjecanje. Dogodine će, nadam se, Goluža otići odnoseći za sobom razne kvazi talente koje se forsira bez razloga, a doći... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 15:12
    pozdravljam!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 15:10
    dali su oni sve od sebe i do sada al nije baš upalilo. bit će bolje!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 15:10
    je, je, vidim kako su složni.....razjebao si i tu dobru atmosferu u repki, krkane jedan! tebi je krajnji domet siscia-shvati to čovjeće! povuci se i dokaži da si čovjek!
    Obrisan korisnik