Rukomet

Rivera: "Ponosan sam"

Maj Gašparac • utorak, 25.01.2011.
Rivera: "Ponosan sam"
Foto: EPA

Nakon što je Španjolska porazila Mađarsku rezultatom 30:24, izbornik pobjedničke momčadi, Valero Rivera Lopez, izjavio je kako je zadovoljan nastupom svojih igrača.

"S obzirom da nam ova utakmica nije puno značila, bojao sam se da igrači neće ući u susret dovoljno motivirani", otkrio je Valero Rivera sumnje koje je imao prije dvoboja.

"Mislio sam da će igrači već biti mislima u polufinalu i da će zbog toga slabije odigrati", komentirao je španjolski izbornik koji je ponosan na svoju momčad: "Jako sam zadovoljan nastupom svih igrača. Odlično smo odigrali i napad i obranu."

"Dobro smo odigrali i pobijedili u utakmici koja nam nije bila bitna", izjavio je Rivera te zaključio: "To je odlika velikih momčadi i zbog toga sam ponosan."

"Nismo odigrali dovoljno čvrsto, a takav stil igre je odgovarao Španjolcima", komentirao je Császár Gábor, te pohvalio nastup vratara španjolske reprezentacije: "Šterbik je odlično branio"

"Htjeli smo pobijediti, no nije išlo", komentirao je nakon susreta Lékai Máté, te izjavio kako će Mađari vrlo motivirani ući u borbu za sedmo mjesto: "Učinit ćemo sve da osvojimo sedmo mjesto. Umrijet ćemo na terenu za pobjedu protiv Poljske."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.01.2011. u 22:45
    šterbik ubio svoje...
    Obrisan korisnik