Rukomet

Rivera: "Prezadovoljan sam rezultatom"

Mario Glasnović • nedjelja, 30.01.2011.
Rivera: "Prezadovoljan sam rezultatom"
Foto: EPA

Španjolci su nakon teške borbe za brončanu medalju otišli zadovoljniji kući, bila je to druga medalja u povijesti svjetskih prvenstava za Španjolsku. Prvu su osvojili 2005. godine kada su u finalu slavili protiv Hrvatske, dok će Šveđani morati pričekati na novu medalju. Zadnju su osvojili 2002. godine kada su bili prvaci Europe. Oba izbornika iznijela su svoje dojmove nakon sjajne utakmice.

"Bila je ovo utakmica između dvije podjednake ekipe, no naš napad je ipak bio presudan. Treba odati priznanje vratarima koji su bili najbitniji faktor u ovome susretu", zadovoljan je bio španjolski izbornik Valero Rivera.

Rivera je dodao: "Prezadovoljan sam ovim uspjehom. Dvije godine smo teško radili da bi postigli ovakav rezultat, a i na ovome turniru smo imali sjajne nastupe."

Vezane vijesti

Počast igračima odao je i švedski izbornik Staffan Olsson:"Bila je ovo jako teška i tvrda utakmica za moju momčad. Ponosan sam na njih i na sve što su napravili u ovome susretu. Moji igrači su se borili do samog kraja jer su željeli ovu pobjedu, no Španjolci su imali više sreće."

Olsson je i komentirao svoju budućnost na klupi Švedske: "Moj ugovor sa reprezentacijom ističe na ljeto. Nisam siguran hoću li ga produžiti, moram o svemu dobro razmisliti. Donijet ću odluku kroz nekoliko tjedana."

Švedski reprezentativac Robert Arrhenius također je iznio svoje viđenje o utakmici: "Borili smo se do kraja, iako danas nije bio naš dan. Trenutno smo nezadovoljni četvrtim mjestom, ali na kraju smo ispunili ono što smo htjeli i to nas čini bar malo sretnim. Želio bih zahvaliti publici na sjajnoj atmosferi i potpori u ovoj utakmici."

SP 2011. - Završnica

za 3. mjesto

Švedska23:24Španjolska

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

SP 2011. - Završnica

za 3. mjesto

Švedska23:24Španjolska

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!