Rukomet

Omeyer: "Ovo zlato nam nije dovoljno"

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.02.2011.
Omeyer: "Ovo zlato nam nije dovoljno"
Foto: Davor Sajko

Vratar Kiela, Thierry Omeyer, sa Svjetskog se prvenstva vratio s novom zlatnom medaljom. Osim što se osvrnuo na siječanjske akcije, otkrio je planove za dalje. 34-godišnji vratar Francuske i dalje ima velike ambicije...

Iza Omeyera i francuske rukometne vrste još je jedno uspješno veliko natjecanje. U uzbudljivoj i izjednačenoj finalnoj utakmici pobjeda je još jednom pripala Onestinim izabranicima, a dojmovi se još skupljaju.

"Tjedni u kojima se odigralo Svjetsko prvenstvo bili su naporni, ali i predivni. Uživali smo na turniru, a u Francuskoj je nakon posljednje utakmice bilo veliko slavlje. No sve to moram sada ostaviti sa sobom jer je vrijeme da se posvetim Kielu", ukratko je objasnio Omeyer te nastavio:

"Svaka medalja ima svoju posebnu vrijednost. Sada smo prvi put uspjeli u obrani naslova najbolje momčadi. Po drugi puta za redom smo svjetski prvaci, ali vjerujte mi, to nije dovoljno. Sada želimo četvrto veliko natjecanje za redom. Osjećaj je sjajan, a atmosfera fenomenalna."

Kada je u pitanju Kiel, klub se trenutno nalazi na drugom mjestu, pet bodova iza HSV-a. "Odlučni smo boriti se do kraja. Sve utakmice bit će odraz naše želje da sezonu završimo slavljenički. Što se Lige prvaka tiče, želimo sve tri pobjede do kraja. Jednostavnije ne može."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.02.2011. u 14:08
    oni su očito napravili pravi model pomlađivanja!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 17:06
    Svaka im čast,prejaki su i premoćni,izostanak starijeg Gillea i Narcissea se skoro pa neosjeti.Gledam na zadnjem SP,francuska vanjska liniija najvećim djelom izgledala je Karabatić(26godina),Accambray(22),Barachet(22).Taj mali Accambray igra umjesto Narcissea i odigrao je fantastično cijeli... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 12:55
    i to ti je naš balkanski užasan mentalitet.. mnogi igrači su zaradili lijepu lovu i sad ih boli klinac!! kad ste vidjeli nekog od francuza kako drži šteku cigara i onda ide "po medalju" i ima visoke ambicije!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 12:52
    da, seronya je upravu!!! a jbg, dok naši divljaju sa strane ovi su pravi profesionalci i to stvara ogromnu razliku...
    Obrisan korisnik
  • seronya17.02.2011. u 10:00
    lako je njima kad imaju najboljeg igraca na svijetu, odigra 60 minuta na prednjem u obrani , zabije deset golova, i jos ima deset asistencija...
    seronya