Ostali sportovi

Malević izbornik odbojkaša

Ante Dubravac • četvrtak, 10.03.2011.
Malević izbornik odbojkaša
Foto: Ivana Strahija

Nakon što je Irina Kirilova preuzela vođenje hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije, konačno je okončana i trakavica oko novog izbornika muške ekipe.

Čini se kako se stvari u hrvatskoj odbojci konačno pomiču s mrtve točke. Upravni odbor Hrvatske odbojkaške udruge izabrao je Radu Malevića za novog izbornika muške odbojkaške reprezentacije.

"Pred nama je puno posla i velike ambicije koje ne skrivamo. Najvažniji dio programa ove godine su kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine", izjavio je novi izbornik za Hrvatsku radioteleviziju.

Malević je odmah najavio i prve korake koje misli poduzeti: "Predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač obići će sve igrače u inozemstvu na koje računam i s njima razgovarati, a nakon toga ću ih i ja osobno nazvati."

Novi izbornik je prošle sezone ostvario odličan rezultat s muškom ekipom zagrebačke Mladosti. Plasirali su se na Final Four odbojkaškog Challenge kupa, a zaustavljeni su tek u finalu od Perugie. Maleviću ovo nije prvo pojavljivanje na mjestu izbornika, reprezentaciju je vodio već nekoliko puta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 02:54
    buduci da vise ne zivim u hrvatskoj i nisam previse upoznat sa stanjem stvari  nadam se da je odbojkaski savez ociscen od mafijasa i ostalih mlatimudana koji su skoro unistili nasu odbojku. dovodjenje baraca mladjeg i malevica je odlican potez za vracanje na stare staze slave. kako temerlan... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • irilov10.03.2011. u 15:52
    KONAČNO!
    irilov
  • Obrisan korisnik10.03.2011. u 11:14
    ajde više da se i taj lijepi sport pokrene u hr! imamo dobre igrače i igračice...ne za sam vrh europe i svijeta, ali imamo potencijal da budemo redoviti na EP-ima i SP-ima.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.03.2011. u 10:59
    konacno
    Obrisan korisnik