Ostali sportovi

"Cetina Adventure" počinje 18. lipnja

Sportnet • četvrtak, 16.06.2011.
"Cetina Adventure" počinje 18. lipnja

Za malo spremnije pustolovna utrka Cetina Adventure. Za sve ostale sajam avanturističkih sportova u sinjskom gradskom parku u sklopu kojega će posjetitelji imati priliku okušati se u paintballu, airsoftu, zip lineu, luku i strijeli, a svoje vratolomije predstavit će BK Krš i paragliding klub Pegaz. Sve to dogodit će se 18. lipnja kada starta prva pustolovna utrka Cetina Adventure

Organizacijskog posla prihvatili su se odred izviđača “Vitezovi” Sinj u suradnji s braniteljskom udrugom Patriot i Turističkom zajednicom Grada Sinja, a sve s ciljem promicanja sporta i ljepota Cetinske krajine.

Bit pustolovne utrke je svladavanje prirodnih prepreka i nametnutih izazova kroz različite discipline u nepredvidljivim vremenskim i prirodnim uvjetima. Sudjeluje se u paru pa je za uspješan dolazak do cilja potrebno timsko rješavanje svih izazova.

Utrka prolazi kroz rijeku Cetinu, divlji krajolik dijela Kamešnice i Dinare. Natjecatelje očekuje kajak, plivanje, vožnja MTB-a, penjanje, absail, skokovi sa stijena u vodu, prelazak preko užeta i razna druga iznenađenja. Nagrade su novčane i nagrade sponzora.

Utrka je namijenjena pustolovcima dobre fizičke spreme i brojnih vještina, ali organizatori nisu zaboravili ni ostale. Sinjski gradski park će u subotu 18. lipnja, od 10 do 14 sati, postati centar pustolovnih aktivnosti. Naime, u sklopu utrke organizirana je i prezentacija airsofta, paintballa, paraglidinga, padobranstva, zmajarenja, speleologije, kanua i slobodnog penjanja.

Razgledavanje, kao i isprobavanje, pustolovnih aktivnosti, besplatno je i slobodno svima. Za sudjelovanje u utrci ostalo je tek nekoliko slobodnih mjesta, a prijave se mogu poslati na [email protected].

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!