Košarka

Marko Popović slobodan igrač

Borna Rupnik • petak, 15.07.2011.
Marko Popović slobodan igrač
Foto: Marin Sušić

Hrvatski reprezentativac Marko Popović krenuo je u potragu za novim poslodavcem nakon što nije pronašao zajednički jezik s Uniksom o nastavku suradnje...

Zadarski branič, 29-godišnji Marko Popović, završio je svoju epizodu u Uniksu iz Kazana. Ugovor mu je istekao, a uvjeti novog nisu dogovoreni.

Potvrdio je to i trener momčadi Jevgenij Pašutin, koji je istaknuo da Popović nije pristao na ponudu čelnika Uniksa. Stoga je naš košarkaš nakon tri godine dobio slobodne ruke te mu slijedi potraga za novim klupskim angažmanom.

Marko Popović od Uniksa se oprašta osvajanjem Eurokupa. Na završnom turniru, na kojemu je igrala i Cedevita, hrvatski je reprezentativac dobio i nagradu za najkorisnijeg igrača završnice.

Španjolski mediji neslužbeno navode da je interes za Marka Popovića pokazao aktualni pobjednik ACB lige, katalonski div Barcelona, dok je Uniks u međuvremenu na dvije godine potpisao 31-godišnjeg Henryja Domercanta, Amerikanca koji nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koji dolazi iz Spartaka iz St. Peterburga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack16.07.2011. u 14:39
    Trenutno nema niti 0,00001 % šanse da se Pop vrati u Cibonu..
    Captain Jack
  • manu16.07.2011. u 14:10
    Bio je u Ciboni jer je morao birati o sezoni na klupi Pamese i posudbi u euroligašu i kasnije je rekao da je zahvalan Ciboni ali da to nebi ponovio
    manu
  • Obrisan korisnik16.07.2011. u 13:18
    da, zato je već jednom i bil u Ciboni
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.07.2011. u 02:21
    Uvjetovali su da ne igram za reprezentaciju kako bih došao spreman u klub. Možda su to napravili zbog moje ozljede zadnje lože", otkrio je Popović. Sretno Pope, u koji god klub otišao.
    Obrisan korisnik
  • manu16.07.2011. u 02:19
    Da razmišlja kao ti cepi i da gleda na sve kao profesionalac ostao bi u Rusiji i nebi igrao za Hrvatsku. Srećom se kod nas u Zadru ne gleda na košarku kao posao u kojem je cilj zaraditi što više
    manu