Nogomet

Klasnić: "Zagreb ili Split? Svejedno mi je"

Mario Glasnović • ponedjeljak, 18.07.2011.
Klasnić: "Zagreb ili Split? Svejedno mi je"
Foto: Sandro Donda

Ivan Klasnić nalazi se s Boltonom na turneji u Americi gdje se priprema za novu sezonu. Hrvatski napadač dao je izjavu za croatiansoccerreport.com u kojoj se osvrnuo na atmosferu u utakmici s Gruzijom i na svoju budućnost u reprezentaciji Hrvatske.

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić nalazi se na pripremama s Boltonom u SAD-u. U izjavi za portal croatiansoccerreport.com Klasnić je otkrio da reprezentacija može računati na njegove usluge: "Postajem sve stariji i nisam jedan od mlađih u reprezentaciji, no mislim da još uvijek mogu pomoći. Ako me budu trebali rado ću se odazvati."

Na pitanje kako komentira atmosferu u Splitu, Klasnić je rekao: "Dugo nismo igrali tamo i zbog toga je bilo malo teže. Prvih 14 minuta nije se navijalo zbog bojkota, ali na kraju je sve završilo dobro za nas. Pobijedili smo i bili su svi sretni zbog toga."

Klasnić je u utakmici s Gruzijom ušao u drugome poluvremenu i nakon njegove dobro odigrane akcije s Dujmovićem Hrvatska je izjednačila na 1:1. "Bila je to dobra promjena. dobili smo zamah u igri i na kraju smo pobijedili u utakmici", rekao je Klasnić.

Na pitanje gdje bi radije igrao, u Splitu ili Zagrebu, rekao je: "Svejedno mi je. U Zagrebu su sada počeli raditi na stadionu.U svakom gradu je atmosfera dobra i ljudi su uvijek sretni."

Hrvatski reprezentativac osvrnuo se i na pripreme u SAD-u. Bolton je u prijateljskom susretu s Tampa Bayom izgubio rezultatom 1:0. "Igrali smo dobro, ali smo izgubili utakmicu. Vratari su bili dobri danas. Tek je počela predsezona i možemo izgubiti utakmicu", zaključio je 31-godišnji napadač.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.07.2011. u 16:39
    jako dobar igrač i jako dobra osoba...momak za uzor mladim nogometašima...a ne beckham,ronaldo i slični "ljepotani"...nadam se da ćemo ga vidjeti jednom i u Dinamovu dresu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2011. u 16:17
    Klasnić je igračina... Problemi s bubrezima su ga jako unazadili. Žao mi je samo što nismo vidjeli njega i Eduarda u punom naponu snage. Kakvi bi to igrači bili da ih ozljede i bolesti nisu zakočili??
    Obrisan korisnik
  • Zdren18.07.2011. u 15:37
    dobro kažeš zmaj_sb, mogao je ostati upisan u povijesti hr repke
    Zdren
  • Obrisan korisnik18.07.2011. u 14:48
    eh kad se sjetim kad je turskoj šinuo gol u produžecima. tad je trebao bit heroj i više od toga, čovjek za kojeg se nije znalo oće li uopće produžit nogometnu karijeru uđe i zabije gol za polufinale...no sudbina je drugačije htjela. sve u svemu, igračina! killer!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2011. u 14:30
    Legenda od igrača. Zaslužuje biti u reprezentaciji
    Obrisan korisnik