Nogomet

Jurčić: "Prava natjecateljska utakmica"

Josip Tolić • utorak, 19.07.2011.
Jurčić: "Prava natjecateljska utakmica"
Foto: Kristijan Komarica

Strateg zagrebačkog Dinama nakon prolaska dalje s neodlučenim rezultatom u drugoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka u Bakuu bio je zadovoljan nastupom svoje momčadi.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić na konferenciji za medije nakon utakmice između Dinama i Neftčija koja je završila bez golova i tako osigurala prolaz dalje Modrima nije imao razloga za brigu: "Zadovoljan sam kako je moja ekipa odigrala, ugasila prvi nalet Neftčija i stavila loptu pod kontrolu."

Smatra da je momčadi nedostajao samo pogodak u mreži domaćina: "Žao mi je što nismo zabili gol iako smo imali puno šansi, no Stamenković je bio jako raspoložen i najzaslužniji je što je utakmica završila 0:0."

Kako kaže, Dinamo je odigrao pravu natjecateljsku utakmicu kakva je ekipi nedostajala u prošlosti, a "s takvim se predstavama može napraviti pravi rezultat u Europi."

Domaće je novinare zanimalo je li agresivan početak Dinama bio planiran, a Jurčić je potvrdio da je htio sačuvati svoja vrata u početku: "Naravno da smo znali kako će oni pokušati na početku napasti i na to smo se pripremili i tako postavili na terenu. Inače, moja filozofija je uvijek napadački nogomet i tako se, na neki način, braniti", zaključio je strateg hrvatskog prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj19.07.2011. u 23:20
    da mi je znat di je dr. kađija vidio 4-2-3-1..
    Mihalj
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 22:56
    kladionice zadovoljne...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 22:45
    ovo je bilo izgleda samo odradivanje posla, iskreno volia bi da dinamo ude u tu ligu prvaka, iako bi tamo prosa vjerovatno ko partizan prosle godine...a u prvenstvu mogu i ispast...hehe :) samo debil moze rec da nebi volia dinamo u ligi prvaka...neznan koliko se bodova dobiva za ulazak, ali nama... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 21:05
    baš me zanima tko te je prešaltal sa 4-2-3-1 na romb..Zdravkec ili Zoki ??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 21:04
    Sta ovo Jurcic imitira Bundyja ili Bolta??
    Obrisan korisnik