Nogomet

Zamora: "Mogli smo Splitu zabiti i više"

Borna Rupnik • petak, 05.08.2011.
Zamora: "Mogli smo Splitu zabiti i više"
Foto: Bruno Karadža

Napadač engleskog Fulhama Bobby Zamora prokomentirao je pobjedu u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige protiv Splita. Prema njegovim riječima, engleski je prvoligaš pružio vrlo dobru partiju...

Bobby Zamora, nogometaš s Craven Cottagea, smatra kako Fulham zasluženo prolazi u sljedeći krug natjecanja u Europskoj ligi. Englezi su momčadi Ivana Katalinića izbacili pobjedom 2:0 na svom stadionu, nakon 0:0 u prvom susretu u Hrvatskoj.

"Odigrali smo dobro i upisali vrijednu pobjedu. Šansi je bilo s obje strane terena, ali srećom mi smo svoje znali pretvoriti u dva pogotka", izjavio je Zamora.

Vezane vijesti

"Mogli smo Splitu zabiti i više, možda, ali zadovoljni smo ovime što smo pokazali", rekao je.

Zamora je poput svog trenera Martina Jola posebne komplimente uputio na račun Andrewa Johnsona, strijelca prvog gola koji je iznudio i kazneni udarac za drugi pogodak.

"Johnson je bio sjajan. Zabio je kvalitetan pogodak, isto kao što je Murphy pogodio s 11 metara. Sada smo u ždrijebu četvrtog pretkola i imamo šanse proći. Igrat ćemo utakmicu po utakmicu i vidjeti koliko daleko možemo, ali ima dobrih momčadi u Europskoj ligi i treba prvo vidjeti koga ćemo dobiti", zaključio je napadač Fulhama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 12:24
    a bome su oni mogli i vama zabiti pokojeg booby !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:54
    jao price,sad ono ko split nije imo nijedne prilike,pa mogo je kralju i split zabit 2 gola i vise,imao je prilika koliko i vi
    Obrisan korisnik