Ostali sportovi

Čeh Vintr pobjednik skate contesta

Sportnet • subota, 20.08.2011.
Čeh Vintr pobjednik skate contesta

Drugi dan sportskog natjecanja protekao je u znaku skateboarda, a usprkos vrlo teškim vremenskim uvjetima gledateljima u Osijeku omogućio je uživanje u fantastičnim vožnjama skatera iz Njemačke, Češke, Slovenije, Mađarske, Srbije, Izraela i Hrvatske.

Dan je bio nevjerojatno vruć, no užarene sprave nisu smetale vozačim skatea mlađim od 16 godina koji su izdržali dva kruga kvalifikacija i u završnici pokazali svu raskoš svojih vještina i umijeća upravljanja skateboardom.

Najbolji među njima bio je Mihailo Prostran iz Beograda, Srbija, drugo mjesto zauzeo je Mark Presretnik iz Ljubljane, Slovenija, treći je bio Mario Ivanjko iz Zaprešića, a četvrti Zvonimir Mikić iz Slavonskog Broda. Najbolji skateri u kategoriji do 16 godina nagrađeni su novim skateboardima, te prigodnim poklonima naših sponzora.

Pannonian Challenge Skate Day privukao je još veći broj dobro raspoloženih gledatelja nego prvi natjecateljski dan, koji nisu željeli napustiti Skate park na Srednjiki ni kad se jako vruće vrijeme naglo pretvorilo u neugodan vjetar praćen kišom. Svi do jednog dočekali su proglašenje najboljeg profesionalnog vozača skatea, a ta je čast pripala Tomasu Vintru iz Praga, Republika Češka, drugo mjesto osvojio je Nijemac Mark McKelton iz Berlina kojemu je ovo prvi dolazak u Hrvatsku u životu, treće mjesto pripalo je Timoteju Lampe Ignjiću iz Ljubljane, Slovenija, dok je Denis Pušić iz Zagreba osvojio četvrto mjesto. Najbolji skateri nagrađeni su sa 1000 eura za prvo mjesto, 700 eura za drugo i 300 eura za treće mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!