Nogomet

Foto: Modre dočekalo više od 500 navijača

Marin Vuković • srijeda, 24.08.2011.
Foto: Modre dočekalo više od 500 navijača
Foto: FaH

Usprkos porazu u uzvratnoj utakmici s Malmöm i za dlaku izbjegnutom debaklu, za Dinamove navijače nije bilo dvojbe. Bez obzira na igru, plasman u Ligu prvaka ogroman je uspjeh modrih i valjalo ga je proslaviti, pa se više od 500 navijača u gluho doba noći naguralo u zračnoj luci Pleso kako bi pjesmom pozdravilo svoje ljubimce.

Ružnim scenama, vrijeđanju i kritikama sinoć nije bilo mjesta, više od 500 navijača Dinama okupilo se u Zračnoj luci Pleso i pjesmom i skandiranjem oduševljeno pozdravilo nogometaše Dinama, koji su nakon 12 godina ponovno doveli Ligu prvaka u Zagreb.

Bez ijednog incidenta i bez ijedne upaljene baklje skandiralo se modrim junacima, a posebno Ivanu Kelavi, koji je još sinoć zbog maestralnih obrana tijekom utakmice dobio nadimak "Sveti".

"Nakon što smo ušli u Ligu prvaka zaslužili smo ovakav doček, hvala svima koji su nas došli pozdraviti", rekao je Kelava za službene stranice Dinama, oduševljen gromoglasnim dočekom. Među navijačima našla se i njegova majka Ruža, koja se "naoružala" vratarskim rukavicama na kojima je pisalo "bravo sine".

"Kada smo iz aviona išli prema carini već smo čuli navijače i odmah smo se oduševili. Hvala svima koji su došli i stvarno nismo očekivali ovako velik broj", jednako sretna bila je i modra sedmica, Jerko Leko.

Skandiralo se gotovo svakom igraču Dinama ponaosob, a velik pljesak dobio je i strateg modrih Kruno Jurčić, koji je uzvratio pljeskom navijačima i zajedničkom pjesmom.

"Ovo je zaista prekrasno, ne znam što bih rekao. Rekli su dečki u avionu da se nadaju da će nas netko doći pozdraviti, ali ovo nismo očekivali. Puno hvala svima i lijepo je vidjeti koliko ljudima znači Dinamo", zborio je modri stoper Tonel, koji je sinoć zaustavio desetke švedskih napada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 20:17
    Možda je ulazak na Pleso bio skuplji od kunu,pa nisu došli u velikom broju.
    Obrisan korisnik
  • The Phantom24.08.2011. u 19:07
    Vau, 500 ljudi?! Jesu li uspili svi stat?! Biće je i ova brojka uvećana jedno 300%
    The Phantom
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 19:04
    fascinatno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 12:34
    Kako je lijepo uživati u pozitivnoj atmosferi oko najdražeg kluba...
    Obrisan korisnik