Ostali sportovi

5. Croatia cup – PH seniori

Sportnet • petak, 16.09.2011.
5. Croatia cup – PH seniori

Ovog se vikenda, 17. i 18. rujna, u Splitu nastavlja prvenstvo Hrvatske za seniore – Cro tour. Nakon ljetne stanke domaća sezona se nastavlja s 5. Croatia cupom kojemu je domaćin splitska BK Omega.

Na turniru će nastupiti 64 igrača koji će tijekom dva dana ponuditi odgovor tko u ovom trenutku igra najbolju osmicu u Hrvatskoj.

5. Croatia cup će pokazati može li Ivica Medunić nastaviti dominaciju i još više se učvrstiti u vodstvu ili će Ivica Putnik i Karlo Dalmatin smanjiti razliku od preko 300 bodova prednosti u korist Medunića.

Također će biti zanimljivo vidjeti hoće li se nastaviti trend plasmana naših darovitih "junioraca" u same završnice. Osim prve trojice, puno se očekuje i od ostalih stanovnika Top 16, pogotovo dijela aktualnih reprezentativaca koji se još nisu pokazali u najboljem svjetlu.

Dakako da ostali neće mirno gledati te kako će pružiti maksimum. Nadamo se još jednom turniru prepunom iznenađenja i vrhunskih biljarskih predstava.

S još tri turnira do kraja i Mastersom na kraju sezona daleko da je gotova, ali već sada počinje rasplet ove iznimno zanimljive sezone te će biti iznimno zanimljivo vidjeti poredak na kraju i tko će činiti reprezentaciju Hrvatske u sljedećoj sezoni.

Sva događanja pratite na biljarskom blogu – Biljarske Spike (biljar.wordpress.com), ali i na službenim stranicama Hrvatskog biljarskog saveza (biljar.hr). Nastojat ćemo raditi redoviti tekstualni update (s najnovijim rezultatima) kako bi mogli biti u tijeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportoviSnooker
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!