Ostali sportovi

Mladost Iskon izgubile od TTC Berlin

Sportnet • srijeda, 28.09.2011.
Mladost Iskon izgubile od TTC Berlin

Prvo kolo europske Lige prvakinja Mladostašice su izgubile, iako to možda konačan rezultat ne pokazuje, nakon velike borbe protiv favoriziranih protivnica iz Njemačke- TTC Berlin EASTSIDE.

Za ekipu TTC Berlin Eastside su nastupile: Georgina Pota, koja je 49. igračica svijeta, Irene Ivancan, koja je 52. igračica svjetske rang liste te Petra Lovas, koja je 54. igračica svijeta.

„Mladostašice“ su nastupile u najjačem sastavu: Tamara Boroš koja je 32. igračica Europe, ovogodišnje pojačanje Mitsuki Yoshida te jedna od najboljih mladih igračica Hrvatske Mirela Đurak.

Jedinu pobjedu Iskonovkama je donijela najiskusnija od njih- Tamara Boroš. Meč protiv Petre Lovas je bio napet do same završnice. No onda je Tami pokazala zašto je jedna od najboljih europskih stolnotenisačica svih vremena i susret je mirno privela kraju. Mlada Mirela Đurak je izgubila oba svoja meča, no unatoč tome dokazala je da je spremna na velike skalpove u Ligi prvakinja.

Mitsuki Yoshidi je ovo bio prvi susret u Ligi prvakinja, ali je usprkos tome pružila sjajan otpor Georgini Poti, 49. igračici svijeta.

Unatoč porazu, igračice HASTK Mladost Iskona su pokazale da ove godine, u tako elitnom natjecanju, na njih treba i te kako računati te da će na domaćem terenu, uz podršku vjerne publike i dečkiju iz kluba američkog nogometa Zagreb Raiders, biti težak protivnik.

Rezultati mečeva po redoslijedu odigravanja:

Đurak: Ivančan 11:9, 8:11, 5:11, 9:11
Yoshida: Pota 8:11, 8:11, 7:11
Boroš: Lovas11:7, 9:11, 14:12, 9:11, 11:8
Đurak: Pota 2:11, 12:10, 9:11, 7:11

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!