Ostali sportovi

Primorac i Juzbašić ispali s EP-a

Branimir Markota • subota, 15.10.2011.
Primorac i Juzbašić ispali s EP-a

Hrvatska je ostala bez predstavnika u pojedinačnom dijelu Europskog stolnoteniskog prvenstva u poljskom Gdanjsku. Hrvatski umjetnici ping – ponga Zoran Primorac i Ivan Juzbašić poraženi su u dvobojima osmine finala, te nam je jedina uzdanica ostao Andrej Gaćina koji danas igra polufinalni dvoboj parova.

Hrvatska neće ugledati stolnotenisku medalju u pojedinačnoj konkurenciji na Europskom stolnoteniskom prvenstvu. I Zoran Primorac i Ivan Juzbašić poraženi su u mečevima osmine finala te su se oprostili od daljnjeg natjecanja.

Bolji od Primorca bio je Nijemac Patrick Baum rezultatom 4:2 (11:8, 11:7, 6:11, 7:11, 11:6, 11:8), dok je Juzbašića zaustavio Srbin Aleksandar Karakašević s glatkih 4:0 (11:7, 11:7, 11:5, 11:5).

Ipak će Hrvatska donijeti jednu medalju kući s ovog Europskog prvenstva, samo je pitanje kojeg će ona sjaja biti. Naime, Zadranin Andrej Gaćina u paru s Portugalcem Freitasom danas će u polufinalnom dvoboju odmjeriti snage protiv Rusa Pajkova i Livencova.

Polufinalni susret parova na rasporedu je u 12:15 i nakon toga ćemo vidjeti hoće li Gaćina uzeti broncu ili će jurišati na svoje prvo zlato na europskim prvenstvima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!