Ostali sportovi

Champions League opet u Zagrebu

Sportnet • utorak, 15.11.2011.
Champions League opet u Zagrebu

U petak, 18. studenog, Iskonske Mladostašice će biti domaćin izrazito jakoj austrijskoj ekipi Linz AG Froschberg.

Iako su na papiru favoritkinje, ekipa Linz AG Froschberga nije nepobjediva. To dokazuju već postignute pobjede nad njihovom ekipom, a najznačajnija je ona za titulu najboljih u Srednjoeuropskoj ligi.

Liu Jia, povratnica u ekipu Linz AG Froschberg, polako se vraća u staru formu nakon rođenja kćerkice u srpnju ove godine te se veselimo izuzetno jakim mečevima i mogućnosti da ćemo gledati još jednu "ljepoticu" koju bi nam mogle priuštiti Tamara Boroš i Liu Jia.

Za ekipu Linz AG Froschberg nastupaju: Liu Jia, 53. igračica svijeta,Iveta Vacenovska, 54. igračica svijeta, Liu Yuan, 173. igračica svijeta, Postoaca Maria Camelia, 157. igračica svijeta, Polcanova Sofia, 161. igračica svijeta, Stefcova Kristyna, 682. igračica svijeta.

Mladostašice će nastupiti u najjačem sastavu: Tamara Boroš koja je 32. igračica Europe, ovogodišnje pojačanje Mitsuki Yoshida, Mirela Đurak, Mateja Jeger i Mirna Tomić.

Meč se igra u petak, 18. 11. 2011. s početkom u 18 sati u Domu Lovro Ratković, Sportski park Mladost. Ulaz je besplatan te Vas pozivamo da dođete u što većem broju i svojim navijanjem vodite naše cure do pobjede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!