Ostali sportovi

Iskonske Mladostašice u blagdanskom raspoloženju

Sportnet • ponedjeljak, 19.12.2011.
Iskonske Mladostašice u blagdanskom raspoloženju

Zajedničkom suradnjom između HASTK Mladost Iskon i tvrtke Iskon, u ponedjeljak su donirana dva stolnoteniska stola Dječjem domu A. G. Matoš u Zagrebu.

Od početka dugogodišnje suradnje Mladosti i Iskona, obje strane prate zajedničku viziju razvoja stolnog tenisa i brige za svoje članove i zajednicu. Stoga su se rado odazvali zamolbi Dječjeg doma A.G. Matoš da im ustupe dva stolnoteniska stola za njihove štićenike.

Stolove su uručili Đurđica Vučković, Iskonova voditeljica odnosa s javnošću, te Mladostašice Mitsuki Yoshida i Tamara Boroš, koje su odmah krenule u akciju i sa svim prisutnim štićenicima igrale stolni tenis. Blagdansko raspoloženje poprimilo je i rođendanski "štih" kada su štićenici Doma saznali da Tamara na današnji dan slavi 34. rođendan.

Uz riječi zahvale, predstojnica Doma Đurđa Ćaćić je rekla: "Sada će štićenici Doma moći svoje slobodno vrijeme provoditi na jedan kvalitetan način, moći će usavršiti svoje vještine i pozvati svoje prijatelje na igru. Isto tako, ovo je jedan način popularizacije sporta i naše težnje da djecu odmaknemo od kompjutera i virtualnog svijeta."

A tko zna? Možda se među njima kriju i budući svjetski stolnoteniski prvaci koji će svoje prve stolnoteniske korake napraviti baš u dvorani stolnoteniskog kluba HASTK Mladost Iskon.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!