Vodeni sportovi

Rudić: "Svaka je utakmica odlučujuća"

Borna Rupnik • srijeda, 04.01.2012.
Rudić: "Svaka je utakmica odlučujuća"
Foto: Sandro Donda

Branitelji naslova prvaka Europe, momčad Hrvatske, u Rijeci nastavlja pripreme prije puta u Nizozemsku, a već će u skupini imati težak posao, upozorava izbornik Ratko Rudić...

Na putu prema obrani naslova najbolje vaterpolske reprezentacije Starog kontinenta izabranicima Ratka Rudića već će u natjecanju po skupinama stajati Srbija, Crna Gora, Španjolska, Rumunjska i Njemačka.

"Svaka je utakmica odlučujuća", istaknuo je Rudić za HRT početkom drugog dijela priprema za Europsko prvenstvo. Hrvatski su vaterpolisti u Rijeci, a u četvrtak putuju u Makedoniju kako bi odradili susret Svjetske lige.

O snazi skupine B na europskoj smotri u Nizozemskoj Rudić kaže: "Tu su već dva ili tri kandidata za titulu". Skupinu B čine Mađarska, Italija, Grčka, Nizozemska, Makedonija i Turska.

Europsko prvenstvo u vaterpolu počinje 19. siječnja, a bit će odigrano u Eindhovenu, u bazenu koji nosi ime Pietera van den Hoogenbanda. Na prošlom Europskom prvenstvu Hrvatska je u Zagrebu u finalu svladala Italiju i osvojila zlatnu medalju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!