Ostali sportovi

Mladostašice u borbi za polufinale

Sportnet • utorak, 10.01.2012.
Mladostašice u borbi za polufinale

Ždrijeb najboljih osam ekipa ETTU Cupa je stolnotenisačicama Mladosti za protivnice u četvrtfinalu donio veoma jaku rusku ekipu Dalenergosetproekt Vladivostok.

Iako su na papiru igračice Dalenergosetproekta favoritkinje, hrvatske predstavnice će dati sve od sebe da iskoriste svaku šansu koja bi im donijela pobjedu. Ove ekipe se još nisu susretale u natjecanjima na klupskoj razini i stoga će gledateljima, s obzirom na raspon raznih stilova igre i atraktivnih ekipa, meč biti prava poslastica.

Za ekipu Dalenergosetproekt Vladivostok igraju Viktoria Pavlovič (28. igračica svijeta), Margaryta Pesotska (65.), Anna Tihomirova (69.), Veronika Pavlovič (102.), Irina Kotihina, koja je u rujnu 2010. bila 99. igračica svijeta, te Nina Gračeva.

Sama činjenica da su im sve igračice u samom vrhu svjetskog i europskog stolnog tenisa te da svaka od igračica u svojoj kolekciji medalja ima one s najvažnijih natjecanja, govori koliko su snažna ekipa. Međutim, jedna od gostujućih igračica neće prvi puta igrati u Domu Lovro Ratković. Naime, Veronika Pavlovič je bila dugogodišnja igračica HASTK Mladost Iskon i navijači je pamte kao borbenu i upornu igračicu.

Mladostašice će nastupiti u najjačem sastavu. Vodit će ih Tamara Boroš koja je 32. igračica Europe, a tu su i ovogodišnje pojačanje Mitsuki Yoshida, Mirela Đurak, Mateja Jeger i Mirna Tomić.

Meč se igra u subotu s početkom u 18 sati u Domu Lovro Ratković u Sportskom parku Mladost. Ulaz je besplatan te iz kluba pozivaju gledatelje da dođu u što većem broju i svojim navijanjem vode zagrebačke stolnotenisačice do pobjede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!