Ostali sportovi

Porazi Hrvatske na kraju SP-a

Lovro Štrbinić • nedjelja, 01.04.2012.
Porazi Hrvatske na kraju SP-a

Svjetsko stolnotenisko prvenstvo u Dortmundu se bliži kraju, a već su poznati i plasmani hrvatskih selekcija. Muška reprezentacija je završila na 22. mjestu, dok je ženska reprezentacija bolja za šest mjesta.

U njemačkom Dortmundu je krajem ožujka započelo Svjetsko ekipno prvenstvo u stolnom tenisu. Nakon nekoliko dana mečeva i borbi za svaki bod poznato je koliko su uspješni bili hrvatski predstavnici.

Stolnotenisači su, nakon što nisu izborili osminu finala, razigravali za pozicije od 13. do 24. U dvoboju za 21. mjesto hrvatska muška reprezentacija je izgubila od Španjolske rezultatom 3:1.

Jedini bod upisao je Tomislav Kolarek pobjedom nad Carnerosom. U ostalim dvobojima Frane Kojić je poražen od Cantera i Durana, a od potonjeg je poraz upisao i Tomislav Zubčić.

Ženska stolnoteniska reprezentacija je bila nešto uspješnija. U borbi za 15. mjesto izgubile su od Rusije s uvjerljivih 3:0, ali su već ranije izborile ostanak u elitnom razredu. U susretu s Ruskinjama Petra PetekNoskove, Ivana Tubikanec od Fadejeve, a Yuan Tian od Mihajlove, sve rezultatom 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!