Ostali sportovi

Stolnotenisačice izborile Olimpijske igre

Ante Zovko • nedjelja, 15.04.2012.
Stolnotenisačice izborile Olimpijske igre

Hrvatske stolnotenisačice Cornelia Molna i Yuan Tian izborile su "vizu" za Olimpijske igre u Londonu, a u nedjelju će svoju priliku za isto to imati Tamara Boroš.

Na kvalifikacijskom turniru u Luksemburgu Molnar i Tian osvojile su prvo mjesto u svojim skupinama. Tamara Boroš i Andrej Gaćina u subotu nisu uspjeli, ali će u nedjelju Boroš imati novu priliku izboriti put u London, prenosi HRT.

Molnar je prvo pobijedila Carole Grundisch 4:1, onda Katrzynu Grzybowsku 4:1, a u finalu je imala nešto zahtjevniji zadatak protiv Barbore Balazove (4:3). Priredila je veliki povratak nakon što je gubila 0:3 u setovima.

Yuan Tian imala je dramu već u prvom kolu protiv Jaonne Parker (4:3 nakon što se igrali set za set), istim je rezultatom svladala Wenling Tan (nakon 1:2 u setovima). U finalu je slavila protiv Viktorije Pavlovič 4:2 nakon 0:2 u setovima.

Boroš je u petak izgubila u finalu, a u subotu je ispala u novoj skupini u polufinalu od Margarite Pestoske (0:4). U nedjelju će imati novu priliku za plasman na Olimpijske igre.

Gaćina je izgubio u prvom kolu od He Zhiwena 4:2, no za njega nema popravnog ispita.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.04.2012. u 14:18
    "ali će u nedjelju Boroš imati novu priliku izboriti put u London, prenosi HRT" hahahah ja kad sam prvi put čitao članak,pomislio stvarno ima prijenos,al onda sam se vratio u surovu realnost xD
    Obrisan korisnik