Ostali sportovi

Veliki uspjeh HASTK Mladost Iskona, GSTK Zagreba i STK Trans Agrama

Sportnet • srijeda, 09.05.2012.
Veliki uspjeh HASTK Mladost Iskona, GSTK Zagreba i STK Trans Agrama

Proteklog je vikenda, 5. i 6. svibnja, u organizaciji STK Trans Agram u Zagrebu, održano stolnotenisko Prvenstvo Hrvatske za mlađu kadetsku i juniorsku konkurenciju.

Klubovi HASTK Mladost Iskon, STK Mladost Iskon, GSTK Zagreb i STK Trans Agram su i ovoga puta dokazali da rade sjajan posao s mladim nadama jer su njihovi predstavnici ponovno osvojili pregršt medalja.

Igračice HASTK Mladost Iskona osvojile su prvo mjesto u ekipnoj juniorskoj konkurenciji u sastavu Mateja Jeger, Ida Jazbec i Martina Rioža, a tome su pridodani drugo mjesto Mateje Jeger u pojedinačnoj juniorskoj konkurenciji, treće mjesto Ide Jazbec i Martine Riože u pojedinačnoj juniorskoj konkurenciji, drugo mjesto u igri parova za juniorke (Mateja Jeger i Ida Jazbec), drugo mjesto u mlađekadetskoj konkurenciji u sastavu Sara Sušac, Klara Bardač i Marta Horvatinović, peto mjesto u mlađekadetskoj konkurenciji u sastavu Klara Atalić, Tina Novačić i Petra Juriša te prvo mjesto u igri parova za mlađe kadetkinje (Sara Sušac i Petra Juriša).

Igrači GSTK Zagreba i STK Trans Agrama osvojili su prvo mjesto u ekipnoj juniorskoj konkurenciji u sastavu Filip Zeljko, Tomislav Pucar, Ivan Jardas i Dominik Zeljko, treće mjesto u ekipnoj juniorskoj konkurenciji u sastavu Matej Jelić, Franjo Josip Marelja, Juraj Đurinović i Grigor Špalj, a pridodano je i drugo mjesto Filipa Zeljka u pojedinačnoj juniorskoj konkurenciji, treće mjesto Tomislava Pucara i Franje Josipa Marelje u pojedinačnoj juniorskoj konkurenciji, prvo mjesto u igri parova za juniore (Filip Zeljko i Tomislav Pucar) te drugo mjesto u igri parova za juniore (Matej Jelić i Franjo Josip Marelja).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!