Nogomet

Bierhoff: "Imamo mladu momčad koja se može nositi sa svima"

Ante Dubravac • srijeda, 06.06.2012.
Bierhoff: "Imamo mladu momčad koja se može nositi sa svima"
Foto: Kristijan Komarica

Legendarni napadač Njemačke nogometne reprezentacije Oliver Bierhoff prokomentirao je tko ima najveće izglede za osvajanje Europskog prvenstva, ali i tko bi mogli biti favoriti iz sjene.

Iako se izabranici Joachima Löwa nalaze u vrlo teškoj skupini zajedno s Portugalom, Nizozemskom i Danskom Oliver Bierhoff vjeruje da Njemačka može na prvenstvu napraviti dobar rezultat.

"Očekivanja su velika, ali to znači da je i eventualno razočaranje još i veće," izjavio je Bierhoff i dodao: "Imamo mladu momčad koja je dokazala da se može nositi sa svima, ali isto tako prijateljske utakmice su otkrile i neke slabosti."

Osim Njemačke većina stručnjaka kao glavne favorite vidi Španjolce: "Španjolci jesu veliki favoriti. Ali svi su počeli govoriti o velikom finalu između Njemačke i Španjolske, ali moj im je savjet da ne žure previše."

Zlatni dečko njemačkog nogometa posebno upozorava na dvije reprezentacije za koje vjeruje da mogu napraviti iznenađenje: "Nizozemci su jaki i opasni isto kao i Francuzi koji su već dugo bez poraza," zaključio je.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!